Nieuws

THE TICKETS hebben in veel verschillende locaties opgetreden, variërend van de Great Hall in het Louwman Museum (zie kopfoto), sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, cafés en restaurants, strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Vaak zijn de optredens besloten evenementen, maar het komt ook steeds regelmatiger voor dat wij op publieke gelegenheden spelen. Wij zullen daar op deze pagina indien mogelijk verslag van doen en nieuwe evenementen aankondigen. Kom dan vooral eens een keertje naar ons luisteren!

BINNENKORT:
Donderdag 27 juni: Jubileum Stichting NUT, Cultureel Centrum Voorschoten (vanaf 20:00)
Zondag 7 juli: Eetcafé De Poppekast, Teunisbloemplein 19a  Den Haag/Kijkduin, 17:30-20:30
Vrijdag 12 juli: Forescate Open, vanaf 18:00
Zondag 29 september: Galerie Café Leidse Lente, Haagweg 4  Leiden, 15:00-17:00

Brasserie OCK op 9 juni:
Alweer een buitenoptreden op een vol terras – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!

Strandhuis De Golfslag:
Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van dit fantastische strandhuis aan de Wassenaarseslag.

Café Rooie Cor op bevrijdingsdag:
Wij kwamen dit gezellige Wassenaarse café op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.

Cultuurcafé Noordwijk op 3 februari:
Ondanks de onverwacht zonnige zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek.

Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari:
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.