Nieuws

THE TICKETS zijn inmiddels in veel verschillende locaties kind aan huis, variërend van de Great Hall in het Louwman Museum (zie kopfoto), sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, cafés en restaurants, strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Vaak zijn de optredens besloten evenementen, maar het komt ook regelmatig voor dat wij op publieke gelegenheden spelen. Wij zullen daar op deze pagina indien mogelijk verslag van doen en nieuwe evenementen aankondigen. Kom dan vooral eens een keertje naar ons luisteren!


GEZELLIGHEID IN DE FEESTMAAND:

Zaterdag 21 december: podium terras Wapen van Voorschoten (12:30, 14:00, 16:30)
Hart van Voorschoten organiseert op deze dag i.s.m. de Cultuurfabriek een dag vol kerstactiviteiten, waarin The Tickets een grote rol zullen spelen met maar liefst 3 pure kerstsets van achtereenvolgend 30, 45 en 60 minuten. Rond 17:30 zal de burgemeester ter afsluiting de kerstboom in de Voorstraat officieel ontsteken.

Zondag 22 december: Eetcafé De Poppekast, Teunisbloemplein 19a Den Haag/Kijkduin (17:30-20:30)
Op de laatste Lazy Sunday zo vlak voor de kerst zijn wij opnieuw te beluisteren in dit gezellige Kijkduinse eetcafé. Natuurlijk is dit een prima gelegenheid om ons kerstrepertoire van o.a. Elvis, Slade, Mud, Shakin’ Stevens, Willie Nelson en John Lennon nog eens in de mix te gooien. Verder uiteraard onze bekende selectie van Sixties hits met een groot meezing en meeswing gehalte!


EEN GREEP UIT EEN AANTAL RECENTE OPTREDENS (EN EEN SCHEUTJE MEDIA AANDACHT):

Kerstsfeertje ten top tijdens ons december optreden bij Hudson Voorschoten, waarvan akte in deze perfect getimede video van fan van het eerste uur Murielle. Dank ook aan de 100+ zangers die hun maaltijd even onderbraken om vanuit alle hoeken en etages een handje mee te helpen!


Wat een superavond, ons november optreden bij Hudson Voorschoten. Met 130 reserveringen waren alle tafels bezet met gasten die kwamen genieten van onze speciaal voor deze gelegenheid samengestelde mix van 20 Beatle nummers plus nog 30 andere aanstekelijke Sixties hits uit ons reguliere repertoire. Er werd zelfs een plekje gevonden om lekker een dansje te maken! 
Met dank aan Afra, die ons opnieuw met een clubje fans kwam beluisteren en zo aardig was om deze foto met ons te delen.


Supergezellige avond op 12 oktober in restaurant Hudson Voorschoten met Tickets fans en vrienden die de regen trotseerden en zo’n beetje elk plekje wisten te bezetten. Op 9 november zijn we er weer!


Uit het Leidse MuziekGezien blog van Peter J. Visser


Op zaterdag 14 september waren The Tickets de hoofdact op podium 1 van de jaarlijkse Cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Uit het bomvolle terras met bijgaande reactie van het tegenover gelegen restaurant Hudson, plus het feit dat we in totaal zeven nieuwe boekingen kregen mogen we afleiden dat het publiek ons kon waarderen. Dank aan iedereen die met zoveel enthousiasme kwam en bleef luisteren!


Een leuk artikel over ons op pagina 11 van het weekblad Groot Voorschoten van donderdag 4 juli (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)


Reactie naar aanleiding van ons optreden voor het 150-jarig jublileum van het NUT van Voorschoten op 27 juni


Een heerlijk optreden op het terras van tennispark Thor de Bataaf. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!


Leuke reactie na afloop van deze haringparty op 15 juni. De haring was heerlijk en het leidde meteen weer tot een nieuwe boeking dus iedereen blij!


Alweer een buitenoptreden op 9 juni op een vol terras bij Brasserie Ock – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!


Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van het fantastische Strandhuis De Golfslag aan de Wassenaarseslag


Wij kwamen het gezellige Wassenaarse Café Rooie Cor op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.


Ondanks de onverwacht zonnige winterse zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden op 3 februari met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek in het Cultuurcafé Noordwijk 


Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.