Nieuws

THE TICKETS hebben in veel verschillende locaties opgetreden, variërend van de Great Hall in het Louwman Museum (zie kopfoto), sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, cafés en restaurants, strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Vaak zijn de optredens besloten evenementen, maar het komt ook steeds regelmatiger voor dat wij op publieke gelegenheden spelen. Wij zullen daar op deze pagina indien mogelijk verslag van doen en nieuwe evenementen aankondigen. Kom dan vooral eens een keertje naar ons luisteren!

OM TE NOTEREN:
Zaterdag 14 september: Weekend van Voorschoten – om 11:00, 12:00 en 14:15 op Cultuurmarkt podium 1 bij restaurant Hudson
Zondag 29 september: Galerie Café Leidse Lente, Haagweg 4  Leiden, 15:00-17:00


EEN GREEP UIT EEN AANTAL RECENTE OPTREDENS (EN EEN SCHEUTJE MEDIA AANDACHT):

In de Groot Voorschoten van donderdag 4 juli
Een leuk artikel over ons op pagina 11 van dit weekblad (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)

 

 

 

 

 

Jubileum NUT van Voorschoten op 27 juni

Tennispark Thor de Bataaf op 23 juni

Een heerlijk optreden op het terras van deze gezellige tennisclub. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!

Haringparty op 15 juni
En lekker dat die haring was…

Brasserie OCK op 9 juni
Alweer een buitenoptreden op een vol terras – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!

Strandhuis De Golfslag
Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van dit fantastische strandhuis aan de Wassenaarseslag.

Café Rooie Cor op bevrijdingsdag
Wij kwamen dit gezellige Wassenaarse café op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.

Cultuurcafé Noordwijk op 3 februari
Ondanks de onverwacht zonnige zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek.

Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.