Nieuws

THE TICKETS zijn in een snel groeiend arsenaal van verschillende locaties kind aan huis, variërend van onze eerste schreden op open podia in het huidige duo formaat tot sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, gemeentelijke evenementen, gezellige cafés en restaurants, zonnige strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Vaak zijn de optredens besloten evenementen, maar het komt ook regelmatig voor dat wij op publieke gelegenheden spelen. Wij zullen daar op deze pagina indien mogelijk verslag van doen en nieuwe evenementen aankondigen. Kom dan vooral eens een keertje naar ons luisteren!


KOM MEEGENIETEN VAN ONZE AANSTEKELIJKE LIVE MUZIEK:

De agenda begint weer op stoom te komen. Naast een aantal boekingen bij lokale sportverenigingen hebben we afgelopen zaterdag 4 juli met veel succes en enthousiasme gespeeld bij restaurant Hudson Voorschoten. In het eerste weekend van september worden we weer verwacht. Details volgen korter voor de datum.


HEERLIJK OM WEER LIVE TE SPELEN!

Live in Hudson

A great evening was had by all on our July 4th performance at Hudson Voorschoten with a well organised and socially distanced full house. In this popular little ditty we've replaced the guitar solo with a uke solo. Thank you Shirley for filming!

Posted by The Tickets on Wednesday, July 8, 2020

Wat een genot om op zaterdag 4 juli weer live voor publiek te mogen spelen. Gezien de reacties mogen we aannemen dat onze fans er ook zo over dachten. Dit nummer is in al zijn eenvoud altijd populair vanwege de herkenbaarheid en het hoge meezinggehalte. We hebben er een Tickets draai aan gegeven door de gitaarsolo te vervangen door een ukelele solo voor een meer akoestische feel.


STUDIO UPDATE

Hierbij de laatste toevoegingen aan onze live studio opnames van afgelopen februari. Alles is afgezien van op onze home page ook te bekijken op ons YouTube kanaal. We zijn tegelijk bezig om een home studio in te richten, zodat we ongelimiteerd nieuwe opnames aan ons kanaal kunnen toevoegen. Hou het dus in de gaten!

Deze week waren wij te gast in de fantastische Haagse Sofa Lounge studio, waar wij zes van onze favoriete live nummers opnamen en op video vastlegden. Een selectie uit de resultaten is op onze home page te zien en te beluisteren.


EEN GREEP UIT EEN AANTAL RECENTE OPTREDENS (EN EEN SCHEUTJE MEDIA AANDACHT):

The Tickets in Leidse Lente

Twee clipjes uit Don't Think Twice en Here Comes The Sun, gemonteerd uit beelden die met ons werden gedeeld na ons zeer succesvolle optreden vorige week in Leidse Lente. Er werd weer volop gefotografeerd en gefilmd, dus als jullie nog iets leuks hebben, app het dan even naar 06-54374788. Kost maar een paar seconden en we ontvangen het altijd graag!

Posted by The Tickets on Friday, January 31, 2020

Wat een geweldig publiek hadden we op 26 januari in Leidse Lente! De enorme respons was aanleiding voor een paar toegiften, die samen met de toch al strak opgestelde speellijst resulteerde in 35 gespeelde nummers in 2.5 uur ongebreideld genot. Bedankt weer allemaal!


The Tickets live in Hudson Voorschoten

Clips from Little Red Rooster, Twenty Flight Rock, FBI and Dock Of The Bay as performed in Hudson Voorschoten last Saturday.

Posted by The Tickets on Tuesday, January 21, 2020

Een goed begin in 2020 met opnieuw een volledig bezet Hudson Voorschoten. Deze keer hebben we een kleine montage kunnen maken van video die gedurende de avond op diverse telefoons is geschoten. Een aantal van onze fans slaagden er ook weer in een dansplekje te vinden in het gedruis!


Wat een weekend om onze kerstoptredens mee af te sluiten! Vier sets op de zaterdagmiddag in een tent buiten Het Wapen van Voorschoten, en een geweldige Lazy Sunday bij Eetcafé De Poppekast. We vinden het een beetje jammer dat we onze populaire kerstnummers weer voor een jaartje moeten stallen, maar we hebben ze gelukkig minstens zes keer voor publiek kunnen spelen in de afgelopen twee weken. Wie er maar geen genoeg van krijgt kan bovenstaand videootje nog eens beluisteren… fijne feestdagen allemaal en de beste wensen voor 2020!


Kerstsfeertje ten top tijdens ons december optreden bij Hudson Voorschoten, waarvan akte in deze perfect getimede video van fan van het eerste uur Murielle. Dank ook aan de 100+ zangers en zangeressen die hun maaltijd even onderbraken om vanuit alle hoeken en etages een handje mee te helpen!


Wat een superavond, ons november optreden bij Hudson Voorschoten. Met 130 reserveringen waren alle tafels bezet met gasten die kwamen genieten van onze speciaal voor deze gelegenheid samengestelde mix van 20 Beatle nummers plus nog 30 andere aanstekelijke Sixties hits uit ons reguliere repertoire. Er werd zelfs een plekje gevonden om lekker een dansje te maken! 
Met dank aan Afra, die ons opnieuw met een clubje fans kwam beluisteren en zo aardig was om bovenstaande video en foto met ons te delen.


Supergezellige avond op 12 oktober in restaurant Hudson Voorschoten met Tickets fans en vrienden die de regen trotseerden en zo’n beetje elk plekje wisten te bezetten. Op 9 november zijn we er weer!


Uit het Leidse MuziekGezien blog van Peter J. Visser


Op zaterdag 14 september waren The Tickets de hoofdact op podium 1 van de jaarlijkse Cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Uit het bomvolle terras met bijgaande reactie van het tegenover gelegen restaurant Hudson, plus het feit dat we in totaal zeven nieuwe boekingen kregen mogen we afleiden dat het publiek ons kon waarderen. Dank aan iedereen die met zoveel enthousiasme kwam en bleef luisteren!


Een leuk artikel over ons op pagina 11 van het weekblad Groot Voorschoten van donderdag 4 juli (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)


Reactie naar aanleiding van ons optreden voor het 150-jarig jublileum van het NUT van Voorschoten op 27 juni


Een heerlijk optreden op het terras van tennispark Thor de Bataaf. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!


Leuke reactie na afloop van deze haringparty op 15 juni. De haring was heerlijk en het leidde meteen weer tot een nieuwe boeking dus iedereen blij!


Alweer een buitenoptreden op 9 juni op een vol terras bij Brasserie Ock – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!


Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van het fantastische Strandhuis De Golfslag aan de Wassenaarseslag


Wij kwamen het gezellige Wassenaarse Café Rooie Cor op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.


Ondanks de onverwacht zonnige winterse zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden op 3 februari met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek in het Cultuurcafé Noordwijk 


Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.