Sixties popklassiekers in een eigentijds akoestisch jasje

THE TICKETS zijn een multi-instrumentaal en multi-tasking akoestisch duo bestaande uit Dave (zang, gitaar en nogal ongebruikelijke voetpercussie) en Nigel (zang, bas, mandoline, dobro, ukelele, gitaar en diverse harmonica’s).

Ons uitgebreide repertoire van populaire Sixties classics is zorgvuldig gearrangeerd om optimaal gebruik te maken van de beide stemmen en de vele instrumenten die tot onze beschikking staan. Zo ontstaat onze unieke en afwisselende sound – een feest van herkenning in een eigentijds jasje.

Ga direct naar onze nieuwspagina voor de agenda en blog over recente optredens, klik hier voor meer details over ons repertoire, lees wat ons publiek ervan vindt in reviews, of kijk of je ons nog herkent gedurende onze lange muziale geschiedenis. (Prefer our site in English? – Click Here)

We beginnen onze optredens altijd graag met deze recent opgenomen Beatles klassieker:

Hieronder een van onze favoriete ukelele arrangementen:

En natuurlijk mogen folknummers niet ontbreken in het repertoire van een Sixties duo, doorgaans een goede reden om de mandoline in te zetten:

Of luister nog eens naar deze compilatie van een tijdje terug:

De muziek van THE TICKETS is zeker dansbaar, maar voor wie lekker wil luisteren of meezingen is er ook meer dan genoeg te beleven. De compacte digitale versterkingstechniek zorgt voor een loepzuiver geluid en een opstelling die ook in kleinere ruimtes past zonder te hard te klinken. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!