THE TICKETS: popklassiekers uit de Sixties in een eigentijds akoestisch jasje

THE TICKETS zijn een multi-instrumentaal en multi-tasking akoestisch duo bestaande uit Dave (zang, gitaar en markante voetpercussie) en Nigel (zang, bas, mandoline, dobro, ukelele, gitaar en diverse harmonica’s). Ons uitgebreide repertoire van de door ons en het publiek zo geliefde classics is zorgvuldig gearrangeerd om optimaal gebruik te maken van de beide stemmen en de vele instrumenten die tot onze beschikking staan. Zo ontstaat onze unieke en afwisselende sound een feest van herkenning in een eigentijds jasje.
Ga direct naar onze nieuwspagina voor de agenda en blog over recente optredens, klik hier voor meer details over ons repertoire, lees wat ons publiek ervan vindt in reviews, of kijk of je ons nog herkent gedurende onze lange muziale geschiedenis. (Prefer our site in English? – Click Here)

De muziek van THE TICKETS is zeker dansbaar, maar voor wie lekker wil luisteren of meezingen is er ook meer dan genoeg te beleven. De compacte digitale versterkingstechniek zorgt voor een loepzuiver geluid en een opstelling die ook in kleinere ruimtes past zonder te hard te klinken. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden!