Live optredens en overig nieuws

THE TICKETS zijn in de afgelopen jaren een bekende verschijning geworden bij lokale sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, gemeentelijke evenementen, gezellige cafés en restaurants, zonnige strandpaviljoens, bibliotheekpodia, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Lees hieronder hoe het ons in de pre-corona tijd is vergaan en blijf meteen op de hoogte als er mogelijkheden zijn om ons onder de huidige omstandigheden live te komen beluisteren.


LIVE MUZIEK 2021

(November 2021) Na 18 maanden van lockdowns en beperkingen mochten we op vrijdag 12 november op de valreep van alweer nieuwe beperkingen eindelijk live optreden voor een volledig volgeboekt restaurant Hudson Voorschoten! Het was een genot om weer alle fantastische reacties van het publiek te mogen ontvangen en de sfeer te proeven van gezamenlijk genieten van muziek maken, luisteren en beleven. 
ZOMER 2020

(September 2020) Ondanks de herinvoering van beperkende maatregelen konden we op 19 september dankzij de ruime opzet toch met veel van onze fans weer een gezellige avond beleven in Hudson Voorschoten. Voor de afwisseling hebben we op deze avond een stuk of tien extra Rolling Stones hits aan ons repertoire toegevoegd. Onderstaand een voorbeeld met een live versie van It’s All Over Now voor een dolenthousiast publiek afgelopen januari in Leiden


(juli 2020) De door de lockdown schoongeveegde agenda kreeg gedurende de tijdelijke heropening van de afgelopen zomer gelukkig weer wat invulling. Naast een aantal terrasboekingen bij lokale sportverenigingen hebben we op zaterdag 4 juli weer met veel enthousiasme gespeeld bij ons vaste stekje restaurant Hudson Voorschoten. Wat een genot om weer live voor publiek te mogen spelen. Gezien de reacties mogen we aannemen dat onze fans er ook zo over dachten. Onderstaand nummer is in al zijn eenvoud altijd populair vanwege de herkenbaarheid en het hoge meezinggehalte. We hebben er een Tickets draai aan gegeven door de gitaarsolo te vervangen door een ukelele solo voor een meer akoestische feel.


(Januari 2020) Wat een geweldig publiek hadden we op 26 januari in Leidse Lente! De enorme respons was aanleiding voor een paar toegiften, die samen met de toch al strak opgestelde speellijst resulteerde in 35 gespeelde nummers in 2.5 uur ongebreideld genot. Bedankt weer allemaal!


(Januari 2020) Een goed begin in 2020 met opnieuw een volledig bezet Hudson Voorschoten. Deze keer hebben we een kleine montage kunnen maken van video die gedurende de avond op diverse telefoons is geschoten. Een aantal van onze fans slaagden er ook weer in een dansplekje te vinden in het gedruis!


KERST 2019

(December 2019) Wat een weekend om onze kerstoptredens mee af te sluiten! Vier sets op de zaterdagmiddag in een tent buiten Het Wapen van Voorschoten, en een geweldige Lazy Sunday bij Eetcafé De Poppekast. We vinden het een beetje jammer dat we onze populaire kerstnummers weer voor een jaartje moeten stallen, maar we hebben ze gelukkig minstens zes keer voor publiek kunnen spelen in de afgelopen twee weken. Wie er maar geen genoeg van krijgt kan bovenstaand videootje nog eens beluisteren… fijne feestdagen allemaal en de beste wensen voor 2020!


(December 2019) Kerstsfeertje ten top tijdens ons december optreden bij Hudson Voorschoten, waarvan akte in deze perfect getimede video van fan van het eerste uur Murielle. Dank ook aan de 100+ zangers en zangeressen die hun maaltijd even onderbraken om vanuit alle hoeken en etages een handje mee te helpen!


NAJAAR 2019

(November 2019) Wat een superavond, ons november optreden bij Hudson Voorschoten. Met 130 reserveringen waren alle tafels bezet met gasten die kwamen genieten van onze speciaal voor deze gelegenheid samengestelde mix van 20 Beatle nummers plus nog 30 andere aanstekelijke Sixties hits uit ons reguliere repertoire. Er werd zelfs een plekje gevonden om lekker een dansje te maken! 
Met dank aan Afra, die ons opnieuw met een clubje fans kwam beluisteren en zo aardig was om bovenstaande video en foto met ons te delen.


(Oktober 2019) Supergezellige avond op 12 oktober in restaurant Hudson Voorschoten met Tickets fans en vrienden die de regen trotseerden en zo’n beetje elk plekje wisten te bezetten. Op 9 november zijn we er weer!


Uit het Leidse MuziekGezien blog van Peter J. Visser


(September 2019) Op zaterdag 14 september waren The Tickets de hoofdact op podium 1 van de jaarlijkse Cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Uit het bomvolle terras met bijgaande reactie van het tegenover gelegen restaurant Hudson, plus het feit dat we in totaal zeven nieuwe boekingen kregen mogen we afleiden dat het publiek ons kon waarderen. Dank aan iedereen die met zoveel enthousiasme kwam en bleef luisteren!


ZOMER 2019

(Juli 2019) Een leuk artikel over ons op pagina 11 van het weekblad Groot Voorschoten van donderdag 4 juli (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)


(Juni 2019) Reactie naar aanleiding van ons optreden voor het 150-jarig jublileum van het NUT van Voorschoten op 27 juni


(Juni 2019) Een heerlijk optreden op het terras van tennispark Thor de Bataaf. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!


(Juni 2019) Leuke reactie na afloop van deze haringparty op 15 juni. De haring was heerlijk en het leidde meteen weer tot een nieuwe boeking dus iedereen blij!


(Juni 2019) Alweer een buitenoptreden op 9 juni op een vol terras bij Brasserie Ock – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!


(Juni 2019) Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van het fantastische Strandhuis De Golfslag aan de Wassenaarseslag


(Mei 2019) Wij kwamen het gezellige Wassenaarse Café Rooie Cor op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.


WINTER 2019

(Februari 2019) Ondanks de onverwacht zonnige winterse zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden op 3 februari met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek in het Cultuurcafé Noordwijk 


SIXTIES TENTOONSTELLING IN MUSEUM VOORSCHOTEN

(Januari 2019) Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.