Nieuws

THE TICKETS hebben in veel verschillende locaties opgetreden, variërend van de Great Hall in het Louwman Museum (zie kopfoto), sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, cafés en restaurants, strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. Vaak zijn de optredens besloten evenementen, maar het komt ook steeds regelmatiger voor dat wij op publieke gelegenheden spelen. Wij zullen daar op deze pagina indien mogelijk verslag van doen en nieuwe evenementen aankondigen. Kom dan vooral eens een keertje naar ons luisteren!


Zaterdag 7 december: restaurant Hudson Voorschoten, 17:00-21:00.
Wat een superavond, ons november optreden bij Hudson Voorschoten. Alle tafels bezet met gasten die kwamen genieten van onze speciaal voor deze gelegenheid samengestelde mix van Beatle nummers en andere aanstekelijke Sixties hits uit ons reguliere repertoire. Er werd zelfs nog een plekje gevonden om lekker een dansje te maken. Op 7 december zullen wij onze kerstnummers van o.a. Elvis, Slade, Mud, Shakin’ Stevens en John Lennon in de mix gooien. Kom meegenieten
(reserveren gewenst om teleurstelling te voorkomen).


EEN GREEP UIT EEN AANTAL RECENTE OPTREDENS (EN EEN SCHEUTJE MEDIA AANDACHT):

Supergezellige avond op 12 oktober in restaurant Hudson Voorschoten met Tickets fans en vrienden die de regen trotseerden en zo’n beetje elk plekje wisten te bezetten. Op 9 november zijn we er weer!


Uit het Leidse MuziekGezien blog van Peter J. Visser


Op zaterdag 14 september waren The Tickets de hoofdact op podium 1 van de jaarlijkse Cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Uit het bomvolle terras met bijgaande reactie van het tegenover gelegen restaurant Hudson, plus het feit dat we in totaal zeven nieuwe boekingen kregen mogen we afleiden dat het publiek ons kon waarderen. Dank aan iedereen die met zoveel enthousiasme kwam en bleef luisteren!


Een leuk artikel over ons op pagina 11 van het weekblad Groot Voorschoten van donderdag 4 juli (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)


Reactie naar aanleiding van ons optreden voor het 150-jarig jublileum van het NUT van Voorschoten op 27 juni


Een heerlijk optreden op het terras van tennispark Thor de Bataaf. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!


Leuke reactie na afloop van deze haringparty op 15 juni. De haring was heerlijk en het leidde meteen weer tot een nieuwe boeking dus iedereen blij!


Alweer een buitenoptreden op 9 juni op een vol terras bij Brasserie Ock – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!


Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van het fantastische Strandhuis De Golfslag aan de Wassenaarseslag


Wij kwamen het gezellige Wassenaarse Café Rooie Cor op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.


Ondanks de onverwacht zonnige winterse zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden op 3 februari met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek in het Cultuurcafé Noordwijk 


Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.