Nieuws

THE TICKETS zijn in afgelopen jaren een bekende verschijning geworden bij lokale sportverenigingen, partycentra, buurthuizen, straatpodia, gemeentelijke evenementen, gezellige cafés en restaurants, zonnige strandpaviljoens, bibliotheken, filmtheaters, tot aan intieme huiskamerfeestjes toe. In deze uitdagende tijden verwachten we voorlopig niet live te mogen optreden. Omdat helemaal niet spelen geen optie is, hebben we een huisstudio ingericht en uitgerust met alle benodigde apparatuur, zodat we meer van ons repertoire op kunnen nemen en zo met jullie delen op ons YouTube kanaal.

Het technische gedeelte is min of meer klaar en de eerste proefopnames zijn gemaakt. De komende weken gaan we alle instellingen uitproberen tot we tevreden zijn over het resultaat. Zodra er iets klaar is laten we het weten!


ONZE AANSTEKELIJKE LIVE MUZIEK:

De door de lockdown schoongeveegde agenda kreeg gedurende de heropening van de afgelopen zomer gelukkig weer wat invulling. Naast een aantal terrasboekingen bij lokale sportverenigingen hebben we op zaterdag 4 juli weer met veel succes en enthousiasme gespeeld bij ons vaste stekje restaurant Hudson Voorschoten. Ondanks de herinvoering van beperkende maatregelen konden we daar op 19 september dankzij de ruime opzet toch met veel van onze fans weer een gezellige avond beleven.
Bij dit laatste optreden hebben we voor de afwisseling een stuk of tien extra Rolling Stones hits aan ons repertoire toegevoegd, waarvan onderstaand een voorbeeld met een live versie van It’s All Over Now voor een dolenthousiast publiek afgelopen januari in Leiden

of naar deze compilatie van onze studio opnames


HEERLIJK OM WEER LIVE TE SPELEN!


Wat een genot om op zaterdag 4 juli weer live voor publiek te mogen spelen. Gezien de reacties mogen we aannemen dat onze fans er ook zo over dachten. Dit nummer is in al zijn eenvoud altijd populair vanwege de herkenbaarheid en het hoge meezinggehalte. We hebben er een Tickets draai aan gegeven door de gitaarsolo te vervangen door een ukelele solo voor een meer akoestische feel.


STUDIO UPDATE

Hierbij de laatste toevoegingen aan onze live studio opnames van afgelopen februari. Alles is afgezien van op onze home page ook te bekijken op ons YouTube kanaal. We zijn tegelijk bezig om een home studio in te richten, zodat we ongelimiteerd nieuwe opnames aan ons kanaal kunnen toevoegen. Hou het dus in de gaten!

Deze week waren wij te gast in de fantastische Haagse Sofa Lounge studio, waar wij zes van onze favoriete live nummers opnamen en op video vastlegden. Een selectie uit de resultaten is op onze home page te zien en te beluisteren.


EEN GREEP UIT EEN ONZE OPTREDENS (EN EEN SCHEUTJE MEDIA AANDACHT):

Wat een geweldig publiek hadden we op 26 januari in Leidse Lente! De enorme respons was aanleiding voor een paar toegiften, die samen met de toch al strak opgestelde speellijst resulteerde in 35 gespeelde nummers in 2.5 uur ongebreideld genot. Bedankt weer allemaal!


Een goed begin in 2020 met opnieuw een volledig bezet Hudson Voorschoten. Deze keer hebben we een kleine montage kunnen maken van video die gedurende de avond op diverse telefoons is geschoten. Een aantal van onze fans slaagden er ook weer in een dansplekje te vinden in het gedruis!


Wat een weekend om onze kerstoptredens mee af te sluiten! Vier sets op de zaterdagmiddag in een tent buiten Het Wapen van Voorschoten, en een geweldige Lazy Sunday bij Eetcafé De Poppekast. We vinden het een beetje jammer dat we onze populaire kerstnummers weer voor een jaartje moeten stallen, maar we hebben ze gelukkig minstens zes keer voor publiek kunnen spelen in de afgelopen twee weken. Wie er maar geen genoeg van krijgt kan bovenstaand videootje nog eens beluisteren… fijne feestdagen allemaal en de beste wensen voor 2020!


Kerstsfeertje ten top tijdens ons december optreden bij Hudson Voorschoten, waarvan akte in deze perfect getimede video van fan van het eerste uur Murielle. Dank ook aan de 100+ zangers en zangeressen die hun maaltijd even onderbraken om vanuit alle hoeken en etages een handje mee te helpen!


Wat een superavond, ons november optreden bij Hudson Voorschoten. Met 130 reserveringen waren alle tafels bezet met gasten die kwamen genieten van onze speciaal voor deze gelegenheid samengestelde mix van 20 Beatle nummers plus nog 30 andere aanstekelijke Sixties hits uit ons reguliere repertoire. Er werd zelfs een plekje gevonden om lekker een dansje te maken! 
Met dank aan Afra, die ons opnieuw met een clubje fans kwam beluisteren en zo aardig was om bovenstaande video en foto met ons te delen.


Supergezellige avond op 12 oktober in restaurant Hudson Voorschoten met Tickets fans en vrienden die de regen trotseerden en zo’n beetje elk plekje wisten te bezetten. Op 9 november zijn we er weer!


Uit het Leidse MuziekGezien blog van Peter J. Visser


Op zaterdag 14 september waren The Tickets de hoofdact op podium 1 van de jaarlijkse Cultuurmarkt tijdens het Weekend van Voorschoten. Uit het bomvolle terras met bijgaande reactie van het tegenover gelegen restaurant Hudson, plus het feit dat we in totaal zeven nieuwe boekingen kregen mogen we afleiden dat het publiek ons kon waarderen. Dank aan iedereen die met zoveel enthousiasme kwam en bleef luisteren!


Een leuk artikel over ons op pagina 11 van het weekblad Groot Voorschoten van donderdag 4 juli (we worden ook genoemd in “jubileumprijs” op pagina 5)


Reactie naar aanleiding van ons optreden voor het 150-jarig jublileum van het NUT van Voorschoten op 27 juni


Een heerlijk optreden op het terras van tennispark Thor de Bataaf. Vanwege de uitlopende finalewedstrijden kregen we de kans om eens een keertje een groter deel van ons repertoire te spelen. In totaal 64 nummers gespeeld, verdeeld over 6 sets. Voor ons geen straf!


Leuke reactie na afloop van deze haringparty op 15 juni. De haring was heerlijk en het leidde meteen weer tot een nieuwe boeking dus iedereen blij!


Alweer een buitenoptreden op 9 juni op een vol terras bij Brasserie Ock – wel wat minder warm dan vorige week maar zeker niet minder gezellig!


Op de heetste 2 juni ooit gemeten mochten wij de talrijke gasten vermaken op het terras van het fantastische Strandhuis De Golfslag aan de Wassenaarseslag


Wij kwamen het gezellige Wassenaarse Café Rooie Cor op hun vaste muziekzondag opluisteren met onze akoestische uitvoeringen van klassieke Sixties hits.


Ondanks de onverwacht zonnige winterse zondagmiddag kwamen de nodige geïnteresseerden op 3 februari met ons meegenieten van 75 minuten onvervalste Sixties muziek in het Cultuurcafé Noordwijk 


Sixties tentoonstelling in Museum Voorschoten op 19 en 20 januari
Een kleine 30 hits uit elk Sixties jaar en van maar liefst 19 verschillende artiesten werden gedurende dit weekend ten gehore gebracht. Nigel haalde ook nog even herinneringen op aan zijn eigen Puch van die tijd.